1 april 1 april

De beste 1 april grappen voor tieners

De datum dat je iedere minuut op je hoede moet zijn, is natuurlijk 1 april! Zeker als je tieners, met hun gekke pranks, in huis hebt. Dit jaar kun je ze voor zijn door je voor te bereiden met de beste 1 april grappen voor tieners.

Het beste is om thuis 1 april grappen uit te halen, zodat ze niet op school of bij vrienden in ongemakkelijke situaties terecht komen. Want dan heb je natuurlijk écht de poppen aan het dansen. En ik heb ook ontdekt dat je beter niets met de kleren of het haar van je tiener kunt doen! Just saying.

1 april grappen

Nou daar gaan we dan, hier de beste 1 april grappen voor tieners!

Tandjes poetsen… Knijp de tandpasta tube leeg en vervang de inhoud met mayonaise! Wat zullen ze lekker uit hun waffel ruiken.

Wil je het iets vriendelijker aanpakken, wissel dan de inhoud van twee verschillende etenswaren om, zoals het verwisselen van M&M’s en Skittles. Je kunt ze ook mengen in één zak, denkt je tiener op een Skittle te kauwen, is het opeens een M&M.

Zo flauw, plak een stukje tape over de sensor van de muis van de computer van je tiener. Hierdoor zal de muis niet meer werken, lekker irritant!

Verstop iets, denk aan de afstandsbediening, een game controller, dat soort ongein. Vet irritant voor je tiener om ernaar te moeten zoeken.

Gouwe ouwe die je altijd kunt proberen, span plasticfolie tussen de deurpost en roep je tiener dat hij snel naar je toe moet komen.

Als je je tiener echt wil foppen op 1 april dan kun je plasticfolie over de wc-bril spannen. En ga je echt voor een goede grap, dan leg je knalerwten onder de wc bil!

Zet ’s nachts de klok van je tiener een uur vooruit. Lekker lullig voor hem als hij een uur te vroeg op school of op zijn werk aankomt.

Verander jouw naam en afbeelding in de telefoon van je tiener. Denk aan tandenfee of iets dergelijk. Leuke verrassing wanneer je je tiener belt.

Vraag je tiener om een draadloos snoertje te halen in de winkel. Kijken hoe lang het duurt voor ze boos terug komt.

Verspreid hier en daar hagelslag tussen de troep in de kamer van je tiener. Dat kan maar één ding betekenen, muizen!

Geef je tiener een lekkere lolly die je van tevoren hebt gedipt in kaarsvet. Mmm, lekker joh!

Eet een zak paaseieren op, bewaar de wikkels en verpak nu een zooi druiven in deze wikkels.

Oké, we rommelen niet aan de kleding, maar aan de schoenen moet kunnen! Doe een dot watten in de neuzen van de schoenen van je tiener.

En de laatste, maar beste 1 april grap voor tieners: zeggen dat het internet het komende weekend eruit ligt. Of gewoon de WiFi code veranderen.

1 april

Afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *