Drunk Elephant Drunk Elephant

De nieuwe hype: Drunk Elephant! Waarom is deze huidverzorging zo gewild?

“Mam, ik moet dit potje créme van Drunk Elephant!” Niet ik wil of mag ik, nee ik moet! Ugh, pubers! Maar dat terzijde. Mijn dochter heeft ergens op Youtube, of weet ik het waar ze allemaal kijkt, opgevangen dat ze Drunk Elephant moet gebruiken. Nou ja, ik ben niet vies van een beetje persoonlijke verzorging, dus ik ga graag met haar op zoek naar een potje créme van Drunk Elephant.

Maar holy moly! Zo’n potje met slechts 15 ml créme kost maar liefst €22! En ja, ik weet dat dingen geld kosten, maar een veeg dagcréme voor een 11-jarige… Ik weet het niet hoor, ik ben toch meer Kruidvat tarieven gewend.

Maar goed, het is duidelijk, Drunk Elephant is in korte tijd uitgegroeid tot een ware sensatie in de wereld van huidverzorging. Dat maakt mij toch wel nieuwsgierig naar wat dit merk zo bijzonder maakt. Is het echt gewoon een retegoed huidverzorgingsmerk of hebben ze gewoon retegoed aan marketing gedaan?

Wat is er zo bijzonder aan Drunk Elephant?

First things first! Want wat is er dan zo bijzonder aan Drunk Elephant? Het merk onderscheidt zich op verschillende manieren van andere huidverzorgingsmerken, en dat is een belangrijke reden waarom het zo populair is geworden.

1. Natuurlijke ingrediënten: Een van de meest aansprekende kenmerken is het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Het merk vermijdt chemische stoffen zoals sulfaten, parabenen en synthetische geurstoffen, en richt zich op ingrediënten die bewezen effectief en veilig zijn voor de huid.

2. Clean beauty: Drunk Elephant staat bekend als een pionier in de ‘clean beauty‘-beweging, wat betekent dat hun producten vrij zijn van twijfelachtige ingrediënten. Dit trekt consumenten aan die op zoek zijn naar huidverzorging die zowel effectief als veilig is.

3. Synergetische formules: Drunk Elephant-producten zijn ontworpen om samen te werken en elkaars effectiviteit te versterken. Dit betekent dat je producten kunt combineren zonder je zorgen te maken over negatieve interacties.

4. Verpakkingsdesign: Het unieke en herkenbare verpakkingsdesign van Drunk Elephant is ook een aantrekkingspunt. De flessen zijn luchtdicht en beschermen de ingrediënten tegen degradatie door licht en lucht.

Werken de producten echt of is het gewoon goede marketing?

Dit is een belangrijke vraag die veel mensen zich stellen als ze horen over een huidverzorgingsmerk dat zo’n hype heeft gecreëerd. Het klinkt natuurlijk allemaal prachtig, maar werken de producten echt of is het gewoon goede marketing? In het geval van Drunk Elephant lijkt het erop dat de producten daadwerkelijk effectief zijn voor veel mensen. De positieve beoordelingen en reviews van gebruikers spreken voor zich. Veel mensen melden verbeteringen in hun huidtextuur, hydratatie en teint na het gebruik van de producten.

Het succes van Drunk Elephant kan dus niet alleen worden toegeschreven aan marketing. Het merk heeft een sterke focus op kwaliteit en transparantie en het heeft een loyale klantenbasis opgebouwd door consistente resultaten te leveren.

Dus ja, ik kan niet echt negativiteit over huidverzorgingsmerk terugvinden. Is Drunk Elephant dan niet zomaar een hype?

Het merk heeft zijn populariteit verdiend door hoogwaardige huidverzorgingsproducten te leveren met natuurlijke ingrediënten en effectieve formules. Als je bereid bent om te investeren in je huidverzorging en op zoek bent naar ‘clean beauty’, dan is Drunk Elephant zeker een merk om te overwegen. Het staat in ieder geval op mijn pubers verlanglijstje voor kerst.

Waar kun je Drunk Elephant kopen in Nederland?

Je kunt producten online kopen via verschillende retailers zoals Lookfantastic of Douglas. Dit geeft je de mogelijkheid om het volledige assortiment te verkennen en reviews te lezen voordat je een aankoop doet.

Als je de meest actuele informatie over producten en aanbiedingen wilt, kun je rechtstreeks naar de officiële website van Drunk Elephant gaan en daar je aankopen doen.


DRUNK ELEPHANT

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *